Misija i vizija

Misija

Održiva, pouzdana i konkurenta proizvodnja u skladu s potrebama kupaca uz visoki stupanj društvene odgovornosti i brige za okoliš.

Vizija

Biti pouzdan poslovni partner i uz najviše standarde kvalitete tiska ostati najveća grafička kuća u Hrvatskoj po obujmu ponude usluga offset tiska.

Načela kojima se rukovodimo

Odgovornost – nastojimo odgovorno i profesionalno postupati po pitanju ljudskih prava, zaštiti zdravlja radnika, sigurnim radnim uvjetima, zaštiti okoliša te biti odgovoran sudionik na tržištu koji doprinosi ekonomskom napretku šire zajednice i promiče etično poslovanje i ponašanje.

Transparentnost – poslujemo transparentno i u skladu sa zakonskim propisima. Objavljujemo potpune i točne financijske izvještaje i druga javna priopćenja.

Poštenje – Poštujemo dobre poslovne običaje i postupamo u dobroj vjeri stoga smo posvećeni ublažavanju i rješavanju sukoba interesa, nultoj točki tolerancije na korupciju, osiguranju odgovornosti, povjerljivosti i transparentnosti prema našim kupcima, dobavljačima, radnicima, dioničarima i drugim dionicima sa kojima surađujemo.