Proizvodi

Spremni za tisak

img_proizvodi1 Osnovna pretpostavka za proizvodnju visokokvalitetnog tiskarskog proizvoda je savršena priprema tiskarskog predloška koji prethodi procesu tiskanja. U Tiskari Vjesnik na raspolaganju Vam je mladi tim ljudi koji će sve Vaše ideje grafički oblikovati i pripremiti za tisak. Tekstovi i slike moraju biti otisnuti u optimalnom obliku.

Čarobna formula za to je CtP: Computer to Plate. Tiskovni predložak se direktno s monitora prenosi na tiskarsku ploču, u potpunosti je identičan, bez gubitaka u kvaliteti.

Novinski offsetni tisak – pouzdanost, brzina i kvaliteta

img_proizvodi2

To su tri uvjeta koje danas zahtijeva izdavač dnevnih novina. široka paleta mogućnosti tiskanja novina, od jednobojnog do četverobojnog tiska vrhunske kvalitete, opsega od 16 do 160 stranica.

Mogućnost ubacivanja priloga, kataloga i prospekata u procesu proizvodnje.

Offsetni tisak iz arka daje Vašem proizvodu individualnost

img_proizvodi3

Offsetni tisak iz arka omogućava najrazličitije kombinacije u tiskarskom procesu: uporabu signalnih boja, oplemenjivanje tiskarskog arka lakom i plastifikaciju.

Uz gotovo neograničeni izbor raspoloživih vrsta i posebnosti papira, od Vašeg proizvoda napravit ćemo nezamjenjiv doživljaj.

Za revijalni offsetni tisak nijedna zadaća nije teška

img_teh3Na raspolaganju su Vam tri stroja za offsetni tisak iz role – vrhunske kvalitete, mogućnosti i brzine. Dva stroja za tisak arka od 16 stranica i jedan stroj za tisak arka od 32 stranice – sve u visokokvalitetnom četverobojnom tisku.

Zahtjevan proizvod – izazov doradi

img_proizvodi4Daljnja obrada i konačno oblikovanje uslijedit će u našem odjelu za uvezivanje s modernim strojevima i uređajima: strojevi za savijanje, sabiranje, šivanje koncem, kopčanje žicom te stroj za broširani uvez časopisa i tiskovina.

Umetanje ili lijepljenje kartica, raznih uzoraka i testera, isto kao i ulaganje nekoliko priloga, ovijanje u plastičnu foliju, adresiranje i pakiranje, dio su naše standardne ponude.